Upravljanje učinkom i prakse nagrađivanja

15. lipnja – seminar Upravljanje učinkom i prakse nagrađivanja, koji organizira Mirakul edukacijski centar, održava se u Forumu.

management-rewardPerformance Management ostaje jedna od najizazovnijih aktivnosti, a prema provedenim istraživanjima mnoge kompanije gube gotovo četvrtinu produktivnosti za vrijeme review-a. Performance management metodologije i sustavi su postali aktivni nositelji i pokretači poslovnih transformacija.

Predavačica dr.sc. Jasminka Samardžija specijalizirala se za područje leadershipa, procjene i izgradnje prodajnog tima te za razvoj strategije holističkog pristupa razvoju organizacijskih procesa baziranog na samoprocjenjivanju, a životni i poslovni slogan koji voli dijeliti s drugima je: Ti to možeš!

Cilj ovog seminara je primjerima iz prakse ukazati na važnost praćenja procesa, korištenje adekvatne metodologije, metrike kao i sustava koji se koriste za upravljanje i nadzor nad poslovnim rezultatima poduzeća jer upravo njihovim definiranjem, praćenjem i vizualizacijom dobivamo integraciju procesa koji omogućavaju bržu reakciju na tržišne prilike i promjene. Ono što je najvažnije je promjena mindset-a zaposlenika i kvaliteta komunkacije.

Detaljnije informacije o prijavi i sadržaju seminara možete pogledati na Mirakul edukacijski centar.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh