Senzorna integracija i psi pomagači u (re)habilitaciji

27. – 28. studenoga – 2. stručna konferencija Umijeće korištenja senzorne integracije i pasa pomagača u (re)habilitaciji.

ForumZagreb-SilverCentar za rehabilitaciju SILVER i Akademija za razvojnu rehabilitaciju organiziraju 2. stručnu konferenciju o pristupima senzornoj integraciji i metodama utjecaja putem pasa pomagača na život i zdravlje djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom “Umijeće korištenja senzorne integracije i pasa pomagača u (re)habilitaciji djece i odraslih“ koja će se održati 27. – 28. studenog 2018. u Forumu Zagreb.

Nakon uspješne 1. konferencije održane 2016. godine, koja je doprinijela daljnjem razvoju rehabilitacijskih programa u regiji, Centar Silver obilježava svoju 10. godišnjicu i zajedno s Akademijom za razvojnu rehabilitaciju organizira 2. stručnu konferenciju o umijeću korištenja senzorne integracije i pasa pomagača u (re)habilitaciji djece i odraslih osoba. Tim povodom dovode priznate svjetske stručnjake u radu s djecom te odraslim osobama u području senzorne integracije, kao i u radu te proučavanju utjecaja djelovanja pasa pomagača u raznim (re)habilitacijskim postupcima.

Sudionici konferencije imat će priliku upoznati najnovije znanstvene spoznaje i doživjeti demonstracije najnovijih metoda rada iz vodećih svjetskih centara.

Konferencija je namijenjena svim stručnjacima koji se u svom radu susreću sa djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom, a koji žele proširiti svoje znanje – specijalistima pedijatrije, psihijatrije i rehabilitacije, medicinskim sestrama, edukacijskim rehabilitatorima, logopedima, psiholozima, socijalnim radnicima, terapeutima: fizioterapeutima, radnim terapeutima; odgojiteljima, učiteljima, nastavnicima, pedagozima, studentima, roditeljima i drugim zainteresiranim osobama.

Prijaviti se možete putem ovoga linka, a više informacija dobiti putem odgovora na upite na e-mail: sreichherzer@gmail.com ili telefonom radnim danom od 10.00 do 14.00 sati, broj 0916677643, Silvija Philipps Reichherzer ili Centar za rehabilitaciju Silver, tel.: (385)- (0) 1-2394451; E-mail: centar.silver@czrs.hr; web stranica: www.czrs.hr.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh