TEDxUniversityofZagreb: The Extraordinary Now

1. lipnja – na temu The Extraordinary Now, šesto izdanje TEDxUniversityofZagreb predstavit će devet pojedinaca iz područja biznisa, tehnologije, dizajna i znanosti.

TEDex-Forum-ZagrebU moru brzih vijesti i zasićenosti informacijama, poneke pozitivne ideje teško pronalaze put do svoje publike. Osobe koje vlastitim idejama utječu na pozitivnu promjenu današnjice, otvaraju vrata novim prilikama i mogućnostima pokazatelj su da treba djelovati upravo ovdje i sada.

Koji su sve pozitivni događaju koji se odvijaju upravo sada?

Na temu The Extraordinary Now, šesto izdanje TEDxUniversityofZagreb predstavit će devet pojedinaca iz područja biznisa, tehnologije, dizajna, znanosti, koji svojim idejama i znatiželjom djeluju na promjene u lokalnoj zajednici i kroje bolju današnjicu. Kako iskoristiti vlastite ideje, tehnologiju i kreativnost te pronaći motivaciju za djelovanje upravo sada, neka su od pitanja na koja će ovogodišnji inspirativni govornici pokušati dati odgovor.

Cijene ulaznica su 100 kn, a 50 kn za studente uz predočenje indeksa. Ulaznice možeš nabaviti putem Entrio sustava na linku.

Broj mjesta je ograničen, zato osiguraj svoju kartu na vrijeme za malo svježe motivacije :)

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh