Sigurno mjesto za vaša događanja

“ALONE we go faster, TOGETHER we go further!”

FZ-COVID-19-web

COVID-19 pandemija je promijenila naše živote i uvela neka nova pravila i okolnosti s kojima polako moramo naučiti živjeti. Događanja više nisu ista, no i dalje su nam svima potrebna! Inovacije i ideje najbolje se razvijaju kada svi radimo zajedno.
“ALONE we go faster, TOGETHER we go further!”
Još od prvih slučajeva virusa u Hrvatskoj, FORUM Zagreb je poduzeo sve mjere razvijene u savjetovanju s globalnim i lokalnim javnim zdravstvenim tijelima kako bismo još više poboljšali naše protokole za čišćenje i higijenu: stalna dezinfekcija i provjetravanje, dostupnost sredstava za dezinfekciju ruku u svim prostorijama, kampanja osvještavanja naših kolega i gostiju o higijenskim I preventivnim mjerama, korištenje maski i rukavica te socijalno distanciranje u cijelom centru.

Zbog poštivanja propisanih mjera, naše dvorane su se tome prilagodile i promijenile su svoj izgled! Novi izgled dvorana je donio i nove kapacitete dvorana kako bi se osigurao propisan razmak među ljudima.

Osim što su naše dvorane spremne za sve COVID-19 mjere, dolaskom ljeta, došli su i naši tradicionalni ljetni popusti na njihovu rezervaciju!

Kako svaka kriza nosi nove izazove, tako nastaju i nove ideje i promjene. Uz svoju uobičajenu ponudu, Forum Zagreb ide u korak s trendovima i u svoju ponudu uvodi mogućnost održavanja hibridnih događanja.

Hibridna događanja su doživjela veliku popularnost. COVID-19 je prisilio organizatore događanja da detaljnije preispitaju svoju strategiju održavanja događanja.
Ograničenja putovanja i briga o javnom zdravlju doveli su do opsežnog otkazivanja događanja kao i do prelaska na digitalni oblik istog.
Najveći benefit ovakve vrste događanja je veći globalni doseg publike i mogućnost da Vaša publika bude dio vašeg događanja iz bilo kojeg dijela svijeta. Također, manji su troškovi organizacije, no bitno je da je sve dobro i kvalitetno tehnički pripremljeno kako bi se sve održalo bez poteškoća.
Forum Zagreb je uložio u svu potrebnu opremu i prenamijenio neke svoje dvorane upravo u tu svrhu, dok se naše osoblje svakodnevno educira o svim novim promjenama i trendovima kako bi vam ponudili kvalitetnu uslugu.

Također, kako svi znamo da je bitno za zdravlje i ono što jedemo, u svoj jelovnik smo uveli i neka lakša i nutricionistički kompletnija jela. Ono što posebno izdvajamo je ponuda sushija. U suradnji sa Street Food & Cocktail Bar Jellyfish in Space omogućili smo da se događanja poprate neuobičajenijim jelovnikom i time smo razveselili mnoge.

Popularnost sushija u Hrvatskoj je u zadnje vrijeme naglo porasla, što nas posebno veseli jer ovo tradicionalno japansko jelo je savršena kombinacija da u jednom zalogaju dobijete obilje omega-3 nezasićenih masnih kiselina, proteina, minerala i vitamina.

Sushi, i sva naša ostala hrana koja je ponuđena u jelovniku, se poslužuje prema svim donesenim mjerama prevencije koronavirusa, te može biti I zapakirano poslužena.

 

Dakle, sve je spremno za Vaše događanje, na Vama je samo da nam se javite. Tu smo da ostvarimo Vaše događanje.

 

Neka ‘novo normalno’ bude sigurno i za vaše događanje!

 

Vaš Kongresni centar FORUM Zagreb

Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:
Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh