Seminar o internacionalizaciji poslovanja malih i srednjih poduzetnika

10. prosinca – Seminar o internacionalizaciji poslovanja malih i srednjih poduzeća, u organizaciji HGK, održat će se u ponedjeljak 10. prosinca, u 9 sati u kongresnom centru Forum Zagreb

ForumZagreb-HGK-HR-izvozPosljednji u nizu, seminar o internacionalizaciji poslovanja malih i srednjih poduzeća, održat će se u ponedjeljak 10. prosinca, u 9 sati u kongresnom centru Forum Zagreb. Seminar se organizira u okviru projekta HGK „HR.izvoz – s HGK do stranih tržišta“, koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Izvozite, ali želite osvojiti nova tržišta i povećati izvoz? Ili ste početnik izvoznik te razmišljate o izvoznim poslovima, a ne znate kako započeti posao? Kako istražiti inozemno tržište i pronaći odgovarajućeg partnera, na koji način nastupiti u inozemstvu, kako se zaštititi od rizika neplaćanje ili osigurati robu, kako pregovarati i ugovarati poslove samo su neka od pitanja o kojima će se raspravljati na ciklusu seminara koje HGK, u suradnji sa stručnjacima iz tvrtke Deloitte d. o. o., organizira po cijeloj Hrvatskoj.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno, ali je broj mjesta ograničen. Osigurajte svoje mjesto već danas prijavom putem online obrasca najkasnije do petka 7. prosinca u 15 sati.  Program seminara možete vidjeti ovdje, a više informacija možete dobiti od Anamarije Petrov na telefon 01/4561 609 ili na e-adresu apetrov@hgk.hr.

 

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh