Seminar “Naplata potraživanja u praksi”

Seminar „Naplata potraživanja u praksi“ koji će dati uvid u strukturu i sadržaj temeljnih financijskih izvješća održat će se 8. studenog u Forumu, u organizaciji EducaMix.

Forum-EducaMix-naplataTrening “Naplata potraživanja u praksi” namijenjen je poduzetnicima, menadžerima, specijalistima za financije, računovodstvo i kontroling te onima zaduženim za suradnju s kupcima. Polaznici će naučiti upoznati vrijednost i obujam informacija dostupnih iz eksternog i internog okruženja, steći uvid u postupke planiranja te organizaciju procesa i aktivnosti koji se provode pri naplati potraživanja, razumjeti svrhu i sustave plaće i nagrađivanja te upoznati formalno-pravni okvir za naplatu potraživanja.

Trening će se sastojati od uvida u strukturu i sadržaj temeljnih financijskih izvješća, osnove ekonomske analize, podataka i pokazatelja koji se koriste u svrhu ocjenjivanja financijskih rizika, modela i alata za prikupljanje dostupnih eksternih i internih podatka, te njihovo pretvaranje u informacije za segmentaciju tržišta, prodajnih i marketinških kanala i aktivnosti, sistema za uređivanje dijela plaća ili zarada prema rezultatima rada vezanih za rezultate u naplati potraživanja te novostima u zakonskoj regulativi.

Detaljnije informacije o seminaru i prijavi možete pronaći ovdje.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh