Saznajte kako voditi svoj tim putem uspjeha!

7. lipnja – Edukativno poslovna konferencija “Umijeće vođenja” na kojoj će uspješni timovi iz svijeta biznisa te lideri iz svijeta umjetnosti i sporta podijeliti svoje strategije i uspješne prakse, održava se u Forumu.

Partus-Akademija

Ovog puta orijentirani smo na timove, njihove primjere dobrih međuljudskih odnosa, vođenja timova i uspješnih projekata. Poslovni timovi i lideri iz svijeta umjetnosti i sporta podijelit će s vama svoje dobre prakse i otkriti tajne svog uspjeha.

Cilj konferencije je osvijestiti važnost i ulogu uspješnog vođenja tima u ostvarenju vrhunskih rezultata te odgovornost svakog pojedinog člana tima za uspjeh. S jedne strane, konferencija će staviti naglasak na najnovije tehnike i alate vođenja, koje uključuju kvalitetnu ravnotežu između orijentacije na rezultat i odnos međusobnog uvažavanja (Human 2 Human pristup).

Naš najtrofejniji košarkaški trener Mirko Novosel podijelit će tajne vođenja uspješnih košarkaških timova koji se mogu primijeniti u različitim poslovnim situacijama. Poznati nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević pričat će o načelima vođenja uspješnih nogometnih timova te kako ih primjeniti u businessu. Vrhunske kompanije dm – drogerie markt i Phillip Morris predstavit će svoje uspješne timove, koji će pričati o tome što je potrebno za ostvarenje zahtjevnih i teških projekata.

Lideri nekih od naših najdugovječnijih bandova Parni Valjak i Psihomodo pop zajedno sa svojim članovima tima govorit će o tajnama dugoročne uspješne suradnje koja pobjeđuje sve poteškoće i nedaće. Naša paraolimpijka u stolnom tenisu Anđela Mužinić, zajedno sa trenericom Mirelom Šikoronjom podsjetit će nas kako snagom volje i vjerom doći do vrhunskih rezultata.

S druge strane, sudionici konferencije imat će priliku upoznati se s uspješnim praksama vođenja i rada u timu, koje će podijeliti članovi timova kompanija koje su u proteklom razdoblju ostvarili vrhunske rezultate.

Više o konferenciji, programu i predavačima saznajte na službenoj stranici Partus Akademija, gdje se možete i prijaviti za sudjelovanje.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh