S više znanja do boljeg poslovanja

1. ožujka – Stručno predavanje pod nazivom “S više znanja do boljeg poslovanja”, koje organizira tvrtka Bijeli svijet, održava u Forumu.

laundry-system-forumOkupljeni stručnjaci iz područja tekstilne industrije svojim će znanjem i iskustvom ponuditi konkretna rješenja i lako primjenjive savjete za još uspješnije poslovanje. Dr. sc. Tanja Pušić redoviti je profesor na Tekstilno – tehnološkom fakultetu i stručnjak za održavanje i njegu tekstila. Njezino akademsko iskustvo primjenjivo je u svakom poslu koji uključuje rad s tekstilom od same ideje pa sve do upotrebe i održavanja tekstila.

Osnovni je cilj svakog praoničkog posla kvalitetnim održavanjem tekstila privući nove i zadržati postojeće klijente. Što sve treba znati o tkaninama u praoničkom poslu te kako pravilno održavati tekstil pojasnit će u svom stručnom predavanju dr. sc. Edita Vujasinović.

Osim savjeta o tekstilu te kvalitetnom pranju rublja za vaše poslovanje neophodne su informacije o održavanju uređaja u praonici. Održavanjem uređaja moguće je spriječiti kvarove te smanjiti rizik od dodatnih troškova koji ozbiljno mogu ugroziti poslovanje. Žan Brnić iz tvrtke Bijeli Svijet upoznat će vas sa načinima održavanja uređaja za pranje, sušenje i glačanje. Znanje je preduvjet svakog rasta i razvoja stoga iskoristite ovu jedinstvenu priliku i sa stručnjacima izmjenite svoje stavove, sumnje i ideje te uz profesionalne savjete nastavite svoj put prema uspjehu.

Ulaz na seminar je besplatan, a svoj dolazak potvrdite najkasnije do 20. veljače putem e-maila info@bijelisvijet.hr ili na telefon 01/3091-870.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh