Radionica: Zajednička nabava i EOJN novosti

15. ožujka – u Forumu Zagreb se održava radionica Zajednička nabava i EOJN novosti, ažuriranje Registra ugovora i načini postupanja po okvirnim sporazumima sa izmjenama u organizaciji Educa savjetovanja

ForumZagreb-EducaSavjetovanjeKorisnik ste središnje ili zajedničke javne nabave ili provodite postupke za druge javne naručitelje? Znate li za novosti u sustavu EOJN u postupanjima temeljem zajedničke/središnje javne nabave te koje ovlasti i odgovornosti nose ove novine. Sve novosti i savjete s ovoga područja saznajte na radionici “Zajednička nabava i EOJN novosti, ažuriranje Registra ugovora i načini postupanja po okvirnim sporazumima sa izmjenama” koja će se održati u Forumu Zagreb, 15. ožujka od 8:30 do 16:30h.

Registar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma se sukladno zakonu o javnoj nabavi mora ažurno voditi te se isti uspostavlja i ažurira u sustavu EOJN RH. Koje ugovore moramo objaviti i na koji način te uključuju li ove obveze i ugovore sklopljene temeljem okvirnih sporazuma koje je za nas zaključilo drugo tijelo? Saznajte kako izraditi tromjesečne objave ugovora te koje su obveze i aktualnosti oko praćenja realizacije ugovora.

Ugovaranje i upravljanje ugovorima dio je javne nabave koji slijedi nakon samog postupka, a predstavlja iznimno važan dio cjelokupnog životnog ciklusa javne nabave. Sadržaj ugovora i njegovi učinci diktiraju uspješnost postupanja naručitelja, a izvršenje ugovora odnosno okvirnog sporazuma ključna je podloga za buduće postupke nabave. Saznajte sve o sklapanju i sadržaju ugovora i okvirnih sporazuma, o vrstama okvirnih sporazuma te provedbi tzv. „mini nadmetanja“ na temelju sklopljenih okvirnih sporazuma kao i načinu postupanja po okvirnim sporazumima temeljem zajedničke/središnje nabave.

Nakon sklapanja ugovora odnosno okvirnog sporazuma, vrlo često se pojavi potreba za naknadnim izmjenama pojedinih odredbi. Saznajte koje su vaše mogućnosti za izmjenu ugovora i koje vam posljedice prijete u slučaju ne postupanja po zakonskim obvezama.

Više informacija i poveznicu na prijave pronađite na www.educa-savjetovanje.hr.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh