Radionica: Odnosi u obiteljskom poduzetništvu

05. prosinca – u Forumu će se održati otvorena radionica s temom Odnosi u obiteljskom poduzetništvu – nevidljive veze što uvjetuju sretnu obitelj i mudro poslovanje

ForumZagreb-Odnosi-u-obiteljskom-poduzetnistvuU organizaciji Daniela Ritza iz Systemicona, u Forumu Zagreb će se 05. prosinca, od 9:30 do 16:00 sati, održati otvorena radionica: Odnosi u obiteljskom poduzetništvu – nevidljive veze što uvjetuju sretnu obitelj i mudro poslovanje.

Obiteljska poduzeća ključan su faktor održanja obitelji te zdravog i naprednog poduzetništva i gospodarstva. Specifičnost jest da njihova snaga i slabost te najčešće sam razvoj ovisi upravo o kvaliteti prisutnih odnosa unutar poduzetničke obitelji i obiteljskog poduzeća. Radi se o izuzetno zahtjevnom području, imajući u vidu različite obiteljske i poslovne uloge, životne cikluse obitelji i poduzeća te s njima povezane odnose.

Radionica Odnosi u obiteljskom poduzetništvu – nevidljive veze što uvjetuju sretnu obitelj i mudro poslovanje, je otvorena radionica mapiranja, vizualiziranja i modeliranja sistema poduzetničke obitelji i obiteljskog poduzeća, njegovih dionika i elemenata te njihovih odnosnih situacija, s orijentacijom na konkretno unutarnje i vanjsko organizacijsko i poslovno okruženje. Radit će se na aktualnim temama pisutnih sudionika.

Svrha ove radionice je stjecanje dubokih fizičkih, emocionalnih i mentalnih uvida u odnosne mehanizme funkcioniranja obiteljskih poduzeća u svrhu podrške odlučivanju, planiranju, vođenju, upravljanju, inoviranju i razvoju, s naglaskom na neka ključna područja.

Za više informacija o radionici ili prijavu, obratite se organizatoru putem e-maila systemicon@systemicon.eu ili na telefn +385 98 432 435.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh