Program usavršavanja za energetsko certificiranje

Hrvatska komora arhitekata održava Program usavršavanja za osobe koje su ovlaštene za provođenje energetskih pregleda i energetsko certificiranje zgrada 13. studenoga u Forumu.

energetsko-certificiranjeInformacijski sustav energetskih certifikata (IEC) predstavit će Draženka Jukić iz tvrtke InfoDom koja je i izradila program. U drugom dijelu usavršavanja bit će profesorica Dr. DI. Arch. Iva Kovačić, voditeljica istraživačke skupine za cjelovito planiranje Tehničkog sveučilišta u Beču, koja će prezentirati temu Integralnim planiranjem do održive i energetski učinkovite arhitekture, a u sklopu nje Održivost u arhitekturi i građevinskoj industriji, Integralno planiranje, Optimiranje životnog vijeka/Metode integralnog planiranja za optimiranje životnog vijeka.

Kroz predavanje pod naslovom Sustainable building – challenges & implementation, certification process, dipl. ing. Michael Haugeneder predstavit će holistički pogled na zgradu i ideju interdisciplinarnog integralno razvoja projekta i planiranja procesa. Održat će predavanje na engleskom jeziku bez prevođenja.

Prema članku 9. Pravilnika o osobama ovlaštenim za energetsko certificiranje, energetski pregled zgrade i redoviti pregled sustava grijanja i sustava hlađenja ili klimatizacije u zgradi (NN 73/15) ovlaštene fizičke osobe, te imenovane i druge zaposlene osobe, koje provode energetsko certificiranje, energetski pregled zgrade i redoviti pregled sustava grijanja i sustava hlađenja ili klimatizacije u zgradi, u ovlaštenim pravnim osobama, moraju obavezno jednom godišnje pohađati Program usavršavanja.

Detaljnije o Programu, predavačima i kotizaciji možete saznati na službenoj stranici Hrvatska komora arhitekata.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh