I ovo ljeto smo unijeli promjene u naš prostor

Iako smo ulovili priliku da se i odmorimo, odlučili smo i ovo ljeto imati jednu malu radnu akciju i osvježiti naš Forum kako bi što spremnije dočekali vas i vaša događanja.

Osim što smo osvježili zidove novom bojom, novim naljepnicama smo odlučili dotjerati naš prostor. Nove naljepnice vam otkivaju tajnu našeg staroslavenskog pisma – glagoljice. O čemu se točno radi, dođite i provjerite! Dok otkrivate tajne glagoljice, uživajte u našim novim dvoranama Dobrje i Iže, novim stolicama i projektorima te u još većoj brzini interneta! Dakle, svašta nešto za vas i da se što ugodnije osjećate kod nas! 😊

Ostale dvorane, te našu uslugu jela i pića, te dodatne pogodnosti i dodatke kojima možete upotpuniti vaše događanje pogledajte u našoj rubrici Usluge na našoj web stranici.

A ukoliko želite biti u toku s događanjima koja se događaju kod nas, zapratite nas na našoj Facebook stranici.

Za sva pitanja, slobodno nas kontaktirajte!

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh