Vrijeme je za blagdanski jelovnik!

Bilo da organizirate poslovni domjenak, svečani ručak, privatno blagdansko okupljanje, božićnu zabavu ili proslavu Nove godine, imamo već sve spremno da proslava protekne baš onako kako ste vi zamislili!

bozic-keksi

Želite li svoje zaposlenike, poslovne partnere, suradnike, klijente ili prijatelje oduševiti jedinstvenim događanjem i posebnim blagdanskim ugođajem, ponudite im naš pomno birani blagdanski jelovnik!

Iskusni i vješti kuhari cateringa Spoon ovaj su put pripremili maštovite i ukusne delicije poput kremaste juhe od kestena, salate od sipe i naranče, istarskog žlombrta, bakalara na bijelo ili pak brodeta od škarpine. U ponudi imamo od nekoliko vrsta svečanih jelovnika do hladno-toplog buffeta za velike i male grupe.

Adventsko vrijeme je zaista čarobno u Zagrebu, od pregršt glazbenih i kulturnih događanja, atrakcija i manifestacija do Božićnog sajma, mirisa medenjaka i kuhanog vina. Iskoristite blagdanski ugođaj za organiziranje  događanja u svečanom i posebnom ozračju.

Odaberite jednu od naših dvorana, isprobajte naš blagdanski jelovnik spravljen od vrhunskih namirnica koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Ne čekajte zadnji trenutak, jer Božić već kuca na vrata, i osigurajte svoj termin na telefon +385 1 286-7777 ili putem e-maila  rezervacije@forumzagreb.net. Naše profesionalno osoblje stoji vam na raspolaganju da sve vaše želje pretvori u stvarnost i učini vaše događanje nezaboravnim. Za koju god se vrstu događanja odlučili, mi ćemo se prilagoditi i osigurati vam vrhunsku uslugu, božićne poslastice i prostor koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Na raspolaganju vam je i naša audiovizualna oprema koja može upotpuniti ugođaj, kao i dodatne usluge poput uređenja prostora prema vašim željama.

Recite nam svoje želje, pozovite uzvanike, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo!

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh