Novosti u doba koronavirusa

Trebate li prostor za webinar ili online snimanje?

FZ-COVID-19-web

Situacija u kojoj se našao svijet traži, ne samo prilagodbu u svakodnevnom životu, već traži prilagodbu i u svakom segmentu poslovanja.

 

Pod strogom kontrolom i uvjetima koji su detaljno opisani u Odluci o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnim djelatnostima i održavanju sportskih i kulturnih događanja koju je donio Stožer Civilne zaštite RH 19.03.2020. (Odluka o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja ), kako se ukazala potreba za istima, odlučili smo otvoriti naša vrata našim klijentima i partnerima za potrebe snimanja webinar-a i sličnih online i offline snimanja pod strogim uvjetima koji uključuju socijalnu distancu, nošenje zaštitne opreme i dezinfekciju prostora i pomagala.

Možemo Vam osigurati svu potrebnu opremu i poslovni prostor, kako bi Vaše snimljeno događanje zaista izgledalo vrlo profesionalno unatoč socijalnom distanciranju.

 

Na raspolaganju smo za bilo kakva pitanja!

Slobodno nas kontaktirajte na kontakte navedene na web stranici, putem Facebook-a ili e-mailom na rezervacije@forumzagreb.net.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh