Novi Zakon o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma

31. siječnja – Seminar će pružiti sve bitne informacije za uspješnu primjenu Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma, a održava se u Forumu u organizaciji Educa centra.

Forum-EducaNovi Zakon o sprječavanju pranja novca i financiranju terorizma objavljen je u NN 108/17., a stupio je na snagu 1. siječnja 2018. Cilj ovog seminara je sve obveznike primjene upoznati s novostima koje donosi novi Zakon te obvezama koje imaju u provedbi usklađenja svojeg postupanja prema odredbama novog Zakona. Ovaj seminar koncipiran je na način da pruži sve bitne informacije za uspješnu primjenu Zakona i udovoljava zahtjevima za redovito godišnje stručno osposobljavanje.

Seminar je namijenjen svim obveznicima primjene Zakona odnosno svim osobama koje kod obveznika imaju određene zadatke u provedbi propisanih mjera za sprječavanje pranja novca i financiranje terorizma.

Da bi obveznici mogli uspješno primjenjivati Zakon moraju ga dobro poznavati i biti upoznati s praktičnim aspektima njegove primjene. To je i razlog zašto je Zakonom određena obveza redovitog stručnog osposobljavanja. Seminar je jedan od najvažnijih oblika stručnog osposobljavanja.

Polaznici će dobiti potvrde da su proveli stručno osposobljavanje i izobrazbu u skladu sa čl. 71. ZSPNFT. Program seminara sačinjava prikaz novog Zakona o SPNFT i novine koje on donosi te praktičnu primjenu novog Zakona o SPNFT.

Predavači su odvjetnici Darko Terek i Nenad Šimunec.

Prijave za seminar zaprimaju se do 26. siječnja, a sve dodatne informacije možete pogledati na službenoj stranici Educa.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh