Naše dvorane imaju novi izgled

Sukladno novonastaloj situaciji zbog koronavirusa, naše dvorane su dobile novi izgled!

FZ-COVID-19-web

Zbog poštivanja mjera razmaka među sudionicima, naše dvorane su se tome prilagodile jer nam je i dalje na prvom mjestu: zdravlje. Osim toga, broj osoba koje mogu boraviti u jednom prostoru se morao smanjiti, pa tako i kapaciteti naših dvorana su sada drugačiji. Više informacija možete dobiti putem naših kontakata navedenih na našoj web stranici.

Također, naš prostor se svakodnevno dezinficira i čisti sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, te je svim našim klijentima omogućeno korištenje dezinficijensa za ruke i dovoljna količina sapuna za ruke.

Svakodnevno provjeravamo temperature naših djelatnika, te stoga molimo i naše klijente da se pridržavaju toga i ukoliko se bilo koja osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti (odnosi se na sve simptome i znakove bolesti, ne samo na bolesti
dišnih puteva), se moli da otkažu svoj dolazak i jave se nadređenom doktoru ili epidemiologu.

I ne zaboravimo maske! Maske su svakako još jedan način prevencije zaraze širenja koronavirusa, zato učinimo što možemo da ne ugrozimo sebe i ostale.

Na raspolaganju smo za bilo kakva pitanja!

I još jednom, slobodno nas kontaktirajte na kontakte navedene na web stranici, putem Facebook-a ili e-mailom na rezervacije@forumzagreb.net.

Vaš Forum Zagreb

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh