Može li Zagreb biti mini financijsko središte?

Jednodnevna konferencija „Zagreb – financijsko središte“ održat će se 31. listopada u Forumu, a ponudit će i odgovor na pitanje “Može li Zagreb biti mini financijsko središte ovog dijela regije?

Poslovni-dnevnik-seminarGdje se nalazi financijsko središte ovog dijela Europe? Može li Zagreb s obzirom na snagu austrijskih i talijanskih banaka u Hrvatskoj, kao i akvizicije Ljubljanske burze od strane Zagrebačke burze biti mini financijskim središtem ovoga dijela regije? Pitanja su to na koje će odgovor pružiti jednodnevna konferencija Zagreb – financijsko središte, koju organizira Poslovni dnevnik.

Panel diskusije će dati odgovore na pitanja koliko je hrvatsko tržište važno stranim bankama, koliko zakonska regulativa vezana uz banke ograničava daljnji rast tržišta, na koje načine banke iz Zagreba mogu širiti svoj investicijski utjecaj preko granica Hrvatske, koliko je važno imati i banku u domaćem vlasništvu te što može učiniti Hrvatsku bankarskim središtem regije.

Također, ponudit će odgovore na pitanje kako tehnologija mijenja financijsko poslovanje. Od plaćanja putem interneta i mobitela preko otvaranja računa fotografijom do bankarenja društvenim mrežama poput Vibera. Bit će obuhvaćene i teme investicijskih prilika u Hrvatskoj, ali i izvan granica, zakonske regulative i još mnogo toga.

Detaljnije informacije o konferenciji možete pogledati na službenoj stranici Poslovni dnevnik.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh