Motivacija i samomotivacija zaposlenika

26. travnja – trening „Motivacija zaposlenika i samomotivacija“, koji organizira Educamix, održat će se u Forumu.

forum-hr-akademija-mirakulTrening je namijenjen vlasnicima poduzeća, menadžerima svih razina, voditeljima projektnih timova i suradnicima koji će u dogledno vrijeme preuzeti rukovoditeljsku funkciju. Na seminaru će polaznici naučiti kako vođa tima utječe na radni učinak djelatnika, motivaciju/samomotivaciju i moguće izvore motivacije, alate motiviranja djelatnika u svom timu, materijalne i nematerijalne motivatore, kako predvidjeti i otkloniti prepreke te kako prepoznati što motivira ljude oko nas.

Uz predavanje, vježbe, individualni i grupni rad, upitnike samoprocjene, diskusiju i razmjenu znanja i iskustva, sudionici treninga će imati priliku saznati što je motivacija/samomotivacija i zbog čega je važna, vrste i principi motivacije, faktori koji utječu na motivaciju, što sve utječe na veći radni učinaka zaposlenika, specifične i praktične alate motiviranja zaposlenika, izradu plana i strategije motiviranja zaposlenika te još puno toga.

Detaljnije o treningu, sadržaju i prijavi možete saznati na službenoj stranici Educamix.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh