MBA predavanje: Razvoj i rast JGL-a

21. svibnja – novo MBA predavanje u Forumu, ovoga puta donosi priču o razvoju i rastu jedne od najpoznatijih hrvatskih farmaceutskih tvrtki, JGL-u

ForumZagreb-MBA-JGLUdruga MBA Croatia najavljuje novo zanimljivo predavanje, koje će se održati u kongresnom centru FORUM Zagreb, 21. svibnja,  s početkom u 18 sati. Tema predavanja je Razvoj i rast JGL-a, a održat će ga gospodin Mislav Vučić, izvršni direktor JGL-a.

JGL je tvrtka osnovana 1991. godine kao prvo potpuno privatno farmaceutsko dioničko društvo u Hrvatskoj. Priča o njihovom uspjehu počela je po izlasku iz okrilja Ljekarne „Jadran“, neposredno nakon sloma Jugoslavije te s početkom proizvodnje generičkih lijekova u kategoriji esencijalnih lijekova. Radilo se o lijekovima malih serija koji velikoj farmaceutskoj industriji nisu bili interesantni jer nisu bili isplativi.

Izlaskom iz lokalnih okvira te širenjem poslovanja na teritorij Hrvatske, a potom i regije – u Sloveniji 1992. godine, BiH 1997. godine, a u Makedoniji i Srbiji 2001. godine – učinjen je dodatni iskorak kojim su stvoreni preduvjeti za daljnji rast i razvoj. Pokretanje operacija na tržištima Rusije (1998.), a potom i Ukrajine (2004.) te Kazahstana (2006.), iz sadašnje perspektive pokazalo se kao ključna strateška odluka za tvrtku.

U proizvodnji nastoje udovoljiti raznolikim zahtjevima tržišta u vezi s tehnološkim oblicima i terapijskim skupinama, pa široka paleta lijekova JGL-a omogućuje liječnicima da odaberu najbolji lijek za liječenje svojeg pacijenta.

Također, prateći svjetske trendove i kontinuirano istražujući potrebe kupaca, razvili su program preparata za samoliječenje koji je svojom inovativnošću i kvalitetom usmjeren na prevenciju i održanje zdravlja suvremenog čovjeka.

Prijaviti se možete putem Entrio sustava, a više informacija pronađite na ww.mba-croatia.com.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh