Ljeto u Forumu – ljeto u Zagrebu

Pred nama je dugo i toplo ljeto, a uz želje za dobrim odmorom i informaciju o našem ljetnom radnom vremenu, donosimo vam nekoliko prijedloga kako doživjeti uzbudljivi Zagreb ljeti

Forum_zagreb_ljeto2019Iza nas je prva polovica još jedne vrlo uspješne poslovne godine koju ju je obilježio veliki broj zanimljvih i uzbudljivih događanja održanih u kongresnom centru Forum Zagreb. Pred vratima je nekoliko praznika koje će mnogi iskoristiti za kratki predah i odmor prije „pravog“ godišnjeg odmora. Želimo vam ugodan i zabavan početak ljeta te da se uistinu dobro odmorite!

Ljeto u Forumu

Iako još službeno nije počelo, po temperaturama posljednjih dana rekli bismo da je ljeto u punom jeku! Stoga se pobrinite da sudionici vaših konferencija, seminara ili radionica budu osvježeni i revitalizirani. Iskoristite našu bogatu ponudu osvježavajućih pića, posebno okrjepljujuću svježu i zdravu pauzu za kavu ili pak probudite njihovu cirkulaciju i vratite ih „u život“ masažom u prijenosnoj stolici. Imate li dodatnih ideja kako osvježiti svoje sudionike u ove vruće ljetne dane, obratite nam se s povjerenjem, rado ćemo vam pomoći u tome.

Forum Zagreb će od 15. srpnja do 12. kolovoza raditi prema ljetnom radnom vremenu: od ponedjeljka do petka, od 8 do 16 sati. Svoje upite i van toga vremena možete nam uvijek poslati i putem e-maila rezervacije@forumzagreb.net.

Zagreb ljeti – budi sva osjetila

Zagreb se ljeti pretvara u centar zabavnih društvenih događanja, u grad festivala, grad glazbe. Svakako preporučamo da doživite ritam grada, njegove trgove i ulice ispunjene uličnim izvođačima, bogatom ponudom glazbenih koncerata, zabavnog programa i gastronomske ponude. Ne propustite se, nakon poslovnih sastanaka, konferencija, seminara i radionica u Forumu Zagreb zabaviti sa svojim sudionicima u gradu koji je posebno živ ljeti. Ne propustite Zagreb Summer Tour.

Upoznajte povijesne običaje putovanjem kroz Zagrebački vremeplov, uronite u romantiku Gornjeg grada, zabavite se uz Ljeto na Štrosu, čitajte knjige na plaži na Zrinjevcu, istražite jedinstvena zagrebačka Dvorišta ili uživajte u glazbi na Zagreb Classicu  i INmusic festivalu. Cjelovit i detaljan program Zagreb Summer Tour-a možete pronaći ovdje.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh