Ljeto u Forumu

Pred nama su topliji mjeseci i kalendar pun novih događanja. Ovo ljeto ćemo provesti uglavnom radno, zato nas pratite na društvenim mrežama i redovito provjeravajte naše ljetno radno vrijeme.

ljeto-u-forumu-webPrva polovica godine nam je doslovno proletila. Toliko odličnih konferencija, seminara i predavanja da ih jednostavno ne možemo sve ni nabrojati. A još toliko ih imamo i u najavi, tako da ćemo ovo ljeto uglavnom provesti radno. Iako stalno užurbani i ponekad malo umorni, prekrasno je na kraju vidjeti kvalitetno odrađena događanja s kojih izlaze zadovoljni sudionici. Hvala vam na tome.

Ipak, pred nama su ljetni mjeseci i ukoliko možete odmorite se, skupite snage i puni elana i novih ideja krenite u realizaciju novih događanja. Mi smo tu, ako vam zatreba bilo kakva informacija, savjet ili razgovor, slobodno nam se obratite.

Imamo još jednu novost. Naime, od sada nas možete pratiti i putem Instagrama, a sve detaljnije informacije i najave redovito ćemo objavljivati na našoj web stranici i Facebooku. Pratite nas na društvenim mrežama kako biste bili u toku što pripremamo, koja se događanja održavaju kod nas te kako su izgledale konferencije koje ste propustili.

Kako smo i najavili, ove godine ćemo ljeto provesti radno pa redovito provjeravajte naše radno vrijeme. Sve upite i dalje možete slati na mail rezervacije@forumzagreb.net, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Želimo vam još puno uspješnih događanja i prekrasno ljeto!

Vaš Forum

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh