Konferencija „Meeting G2.4 – pogled u budućnost“

12. do 14. studenoga – “Meeting G2.4 – pogled u budućnost“ četvrtu godinu zaredom održava se u Forumu, a organizator je Udruga za poslovno povezivanje domovinske i iseljene Hrvatske Meeting G2.

Meeting-G2.4-web

Meeting G2 je multidisciplinarna skupina Hrvata iz dijaspore i domovine, čiji je cilj umrežiti poslovne ljude hrvatskog podrijetla iz cijelog svijeta te raditi na povećanju ulaganja iseljeništva u domovinu kao i na zaustavljanju „odljeva mozgova“. Ciljevi konferencije su privući gospodarstvenike, poslovne ljude hrvatskoga podrijetla, poduzetnike i pokretače projekata iz Hrvatske, umrežiti Hrvate iz inozemstva s državnim agencijama i privatnim projektima u Hrvatskoj, predstaviti pravni okvir ulaganja te različite mogućnosti u Hrvatskoj i korištenje fondova EU te predstaviti ukupnost ponude u Hrvatskoj kroz mnogobrojne panel diskusije o inovacijama, izvozu i privatizaciji, brendiranju Hrvatske i razvoju zdravstvenog turizma te alternativnih izvora energije i promoviranju hrvatskih proizvoda.

Prve tri konferencije privukle su više od 150 uspješnih poslovnih ljudi iz 26 zemalja svijeta s gotovo svih kontinenata, a sve dosadašnje konferencije organizirane su pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović te pod pokroviteljstvom Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, kao i Grada Zagreba, Ministarstva poduzetništva i obrta te uz podršku Agencije za investicije i konkurentnost, Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), Hrvatske gospodarske komore i Turističke zajednice grada Zagreba.

Na ovogodišnjoj konferenciji Meeting G2 su, pored pitch sesije sa 10 hrvatskih start-upova i dijela “Who’s who in G2” na kojem se svaki sudionik ima priliku osobno predstaviti, najavljene i zanimljive panel diskusije o netradicionalnim oblicima turizma, drvnoj industriji (TBC), blockchain tehnologiji i sistem integratorima. Na trodnevnoj konferenciji saznat ćete i kako uspjeh ide kroz želudac, te čuti kako su uspjeli Hrvati u svijetu. Konferencija se zatvara s Ligom Robotike i Croatian Makers, dok je posljednji dan konferencije predviđen za poslovni izlet u Gospić i obilazak pivovare Ličanka, proizvođača vode Sveti Rok, Tesline kuće i drugih.

Preliminarni ovogodišnji program možete vidjeti ovdje, a ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje prijaviti se možete putem formulara.

Detaljnije informacije o konferenciji pogledajte na službenoj stranici Meeting G2.

Vidimo se!

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh