Konferencija Europa za građane/ke

25. siječnja – Na konferenciji Europa za građane/ke, koja se održava u Forumu, bit će predstavljene mogućnosti financiranja projekata u sklopu programa Europa za građane 2014-2020.

Forum-europa-za-gradjaneIzvršna agencija za obrazovanje, audiovizualnu politiku i kulturu (EACEA) objavila je natječaje u sklopu programa Europa za građane 2014-2020 za sve cjeline – Europsko sjećanje i Demokratski angažman i građansko sudjelovanje koji uključuje mjere Bratimljenje gradova, Umrežavanje gradova i Projekte civilnog društva, a čiji je krajnji rok za prijavu 1. ožujka 2018. do 12 sati. Više informacija o svakom natječaju, možete pronaći ovdje.

Tim povodom, Ured za udruge kao kontakt točka programa Europa za građane održat će konferenciju Europa za građane/ke, a detaljni program konferencije možete preuzeti ovdje. Sudjelovanje na konferenciji možete prijaviti putem prijavnice, a potvrdu o sudjelovanju na konferenciji ćete zaprimiti najkasnije 24. siječnja.

Tijekom konferencije svi zainteresirani moći će se prijaviti i na radionicu za razradu projektnih ideja, koja će se održati 8. veljače u Forumu. Na radionici su dobrodošle prisustvovati sve one organizacije koje će u međuvremenu pripremiti konkretne projektne prijedloge za prijavu na neki od spomenutih natječaja, a tijekom radionice će moći dobiti konkretne prijedloge za poboljšanje svojih projektnih ideja. Prednost prijave će imati sudionici konferencije, a za preostala mjesta će poziv biti naknadno objavljen.

Kao dodatak objavljenim natječajima, Agencija je objavila i novi Programski vodič za 2018. godinu u kojem su uvedene neke izmjene u odnosu na prošlogodišnji, gdje možete vidjeti sve detalje oko kriterija prijave te navedene izmjene. Vodič je trenutno dostupan samo na engleskom jeziku, a do kraja siječnja bit će dostupan i na hrvatskom jeziku.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh