Jesen obojana poslovnim događanjima

U Forumu Zagreb jesen je već u punom jeku pa kongresni centar vrvi brojnim događanjima. Rezervirajte i vi termine za svoja događanja na vrijeme!

ForumZagreb-rujan2018Prekrasno toplo ljeto, puno mora i sunca je (pre)brzo proletilo i na vrata nam je stigla užurbana poslovna jesen. A nismo se ni okrenuli! Iako u znaku odmora, ljeto u Forumu je bilo vrlo aktivno. Uz brojna ljetna događanja, kojih je ove godine bilo stvarno puno, vrijedne ruke ekipe Foruma osvježile su zidove dvorana za vas novim bojama, kako bi sudionicima na vašim poslovnim događanjima bilo još ugodnije.

Iako je tek prije koji dan službeno započela, jesen u Forumu Zagreb je već u punom jeku pa su tako dvorane od Az do Slovo bukirane i gotovo svaki dan vrve raznim zanimljivim događanjima. Poslovne konferencije, seminari, treninzi, edukacije pa i društvene i humanitarne konferencije čine Forum sve življim i življim. Uvjerite se sami i provjerite što se sve događa – u rubrici Novosti. Možda pronađete događanje na kojem i sami želite sudjelovati.

Kako je brzo stigla jesen, tako nas iza vrata već čeka Božić. A to znači da su pred nama božićni domjenci, godišnje konferencije, sastanci i proslave, predstave za djecu i slična blagdanska događanja koja nas sve posebno raduju. Ne dozvolite da vas vrijeme iznenadi i već sada se počnite pripremati. Rezervirajte svoje termine na vrijeme i organizirajte nezaboravan božićni domjenak!

Iskoristite na vrijeme posebne pogodnosti koje nudi Forum Zagreb, kao što su paketi lojalnosti za vjerne klijente te blagdanski popusti. Sve pogodnosti kreirane su individualno za svakog klijenta prema posebnosti pojedinog događanja. Ne propustite i besplatnu ponudu oglašavanja vašeg događanja putem Forumovih online kanala.

Rezervirajte svoje termine za studeni i prosinac već danas!

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh