FORUM Zagreb – već 5 godina s vama!

Ovoga travnja FORUM Zagreb slavi svoj 5. rođendan, a svoje veselje i uspjeh želi podijeliti sa svim partnerima, klijentima i prijateljima.

ForumZagreb-5rodjendanProljeće u FORUMU Zagreb ove godine veselo je i vedro ne samo zbog buđenja prirode i sunčanih dana te brojnih poslovnih događanja – veselje je još veće ovoga travnja jer slavimo svoj 5. rođendan! Iza nas je 5 bogatih godina rada u kojima smo kongresni centar u poslovnom srcu Zagreba uredili, osovili na noge i doveli do današnjeg statusa.

Iza nas je više od 2.700 organiziranih poslovnih i društvenih događanja koja su okupila više od 90.600 osoba, stekli smo više od 350 zadovoljnih klijenata te brojna dugogodišnja i kvalitetna partnerstva. S brojem događanja, novim klijentima, ali i trendovima industrije mijenjala se i naša ponuda pa smo tako obnovili i preuredili dvorane, obogatili ponudu nekim novim i inovativnim uslugama, a uz pomoć i podršku brojnih prijatelja oformili i multidisciplinarnu grupu Hrvata iz dijaspore i domovine koja već tri godine organizira konferenciju Meeting G2.

Povodom 5. rođendana prisjetit ćemo se nekih detalja sa samih početaka…

Prva konferencija održana 14. ožujka 2012.

Kongresni centar FORUM Zagreb svoje prvo događanje ugostio je 14. ožujka 2012. godine. Bila je to Intelektiv konferencija o intelektualnom vlasništvu u organizaciji Američke gospodarske komore. Konferecija se sastojala od kratkih izlaganja stručnjaka i poduzetnika koji su sa sudionicima podijelili svoja iskustva u upravljanju intelektualnim kapitalom. Tema konferencije bila je komercijalizacija, upravljanje i zaštita intelektualnog vlasništva, a jedan od govornika bio je i Ivo Josipović.

Svečano otvorenje 11. travnja 2012.

Svoja vrata FORUM Zagreb je svečano otvorio 11. travnja 2012. godine, a otvorila ga je gospođa Jelena Pavičić Vukičević, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba, istaknuvši kako je kongresni centar svojim otvaranjem donio značajnu vrijednost i dodatan sadržaj istočnom dijelu Zagreba. Osim domaćina, Josipa Hrgetića i Mare Vitols-Hrgetić te njihovih uzvanika, otvorenju je prisustvovao i gospodin Ivo Bašić, tadašnji savjetnik ministra turizma koji je tom prilikom istaknuo kako su investicije u kongresni turizam dobrodošle jer predstavljaju razvoj vrlo važne turističke industrije za Hrvatsku, kojom trenutno ne možemo biti zadovoljni i potrebno ju je dodatno razvijati. Svečanost otvorenja obogatio je nastup grupe Cubismo i večera.

Hvala!

Uspjeh, rast i razvoj kongresnog centra FORUM Zagreb ne bi bio moguć bez podrške pouzdanih partnera i zadovoljnih i vjernih klijenata. Stoga se ovom prilikom želimo zahvaliti našim prvim, dugogodišnjim i dragim partnerima: AVR-u, na dugogodišnjoj podršci po pitanju prezentacijske i multimedijalne Audio-Video opreme, Catering Restoranu Spoon iz Lido grupe koji naša događanja obogaćuje svojim vrhunskim jelovnicima te ID kongresu, partnerima u opskrbi opremom za simultano prevođenje.

Svoj krug partnera svakodnevno obogaćujemo i novim poznastvima pa se ovim putem zahvaljujemo i svim ostalim partnerima, a našim dragim klijentima, kojih sada brojimo već više od 350, želimo zahvaliti na povjerenju koje su nam ukazali. Veselimo se svakoj novoj konferenciji, kongresu, seminaru, predavanju ili poslovnom sastanku koji ćemo s veseljem i puno strasti pomoći organizirati da bude upravo onakvo kakvo svaki klijent poželi!

„Veseli nas što možemo proslaviti 5. rođendan u vrlo pozitivnom ozračju jer evo i ovih dana, naše su dvorane ugostile vrlo zanimljiva poslovna i društvena događanja. Kongresni centar FORUM Zagreb iz godine u godinu pomalo raste u svim segmentima, a nadamo se da će tako nastaviti i dalje. Ovom prilikom bih zahvalila svim članovima našeg predanog i marljivog tima te dragim klijentima i partnerima na 5 godina odlične suradnje.“, istaknula je Mara Vitols-Hrgetić, voditeljica kongresnog centra FORUM Zagreb, povodom 5. rođendana.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštičeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh