Food Innovation Master Class

15. veljače – Edukacija pod nazivom Food Innovation Master Class – Inovacije u hrani, u organizaciji Cambridge Innovative System Solutions, održava se u Forumu.

Food-inovationKako stvoriti kulturu za inoviranje u industriji hrane? Koji su trendovi, alati i modeli inoviranja u industriji hrane? Kako pokrenuti ljude i razviti strategiju? Mogu li otvorene inovacije pomoći?

Ova edukacija namijenjena je svima koji se bave hranom i zanima ih kako se pripremiti za budućnost hrane. Master Class pokrit će interese u inustriji hrane, trgovačkim lanacima i uslugama hrane, HoReCa.

Polaznici će osvijestiti važnost stvaranja kulture za ubrzanje inovativnosti u prehrambenoj industriji, upoznat će se s trendovima inoviranja u hrani, pristupima, alatima i metodama u upravljanju idejama i inovacijama u organizaciji.

Na edukaciji će biti obrađene teme Inovacije i hrana (trendovi, poslovni modeli, koncepti), Organizacijska kultura i otvorene inovacije u industriji hrane, Food design thinking, Kako započeti promjene (pristupi, alati i metode inovacijske transformacije), Kako izgraditi Innovation zone?, Usklađivanje inovacijske i digitalne transformacije, Predstavljanje GRC FOOD e-Controllera – novog proizvoda za samoprocjenu regulatorne usklađenosti, procjenu zrelosti poslovanja i kontroling za područje održive proizvodnje i preradu hrane.

Detaljnije informacije o edukaciji, sadržaju i ulaznicama možete saznati na službenoj stranici Culture4Innovation. Osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh