Feminine Leadership konferencija

Konferencija The Art of Feminine Leadership će 19. siječnja okupiti oko 100 lidera i liderica s glavnim ciljem osvještavanja važnosti korištenja ženskih soft vještina u uspješnom vodstvu zaposlenika, timova i tvrtki.

Feminine-konferencijaSvoja iskustva i uspješne prakse vodstva na konferenciji će podijeliti 12 govornika među kojima je i međunarodno priznata thought liderica Sharon Hadary. Više od 20 godina svog radnog iskustva Sharon je posvetila unaprjeđenju pozicija i prava žena u organizacijama, a njena knjiga „Kako žene vode: 8 temeljnih strategija koje uspješne žene znaju“ je i danas među najcitiranijim i najbolje ocijenjenim knjigama u području ženskog leadershipa na svijetu.

Jednodnevna konferencija će započeti s pet keynote predavanja uspješnih hrvatskih liderica koje će podijeliti svoja iskustva, savjete i prakse iz svojih organizacija po pitanju vodstva i uspješnog poslovanja.

Direktorica marketinga i upravljanja zadovoljstva klijenata Zagrebačke banke, Nikolina Zečić, podijelit će svoje iskustvo kako inovirati u velikim sustavima i uspješno voditi timove, a Tanja Pureta, vlasnica konzultantske tvrtke Ramiro približit će koliku transformacijsku moć imaju žene na liderskim pozicijama i zašto. Ivana Conjar, jedna od ključnih osoba iza inovativnog Algebrinog eLeadership MBA programa, istaknut će važnost cjeloživotnog obrazovanja i razvoja liderskih, a ne samo menadžerskih vještina za poslove budućnosti. Katarina Arbanas iz tvrtke Microsoft govorit će o rastućoj potrebi za ženskim liderima u industriji tehnologija, a direktorica nabave Nestlé Adriatica, Nikolina Podoreški govorit će o upravljanju organizacijskim promjenama i uspješnom vodstvu zaposlenika kroz promjenjive procese. Šlag na kraju bit će panel diskusija o prilikama i izazovima ženskog liderstva na hrvatskom tržištu, o čemu je diskutirati Igor Pureta, predsjednik Uprave GRAWE Hrvatska, Hrvoje Kapetanović, član Uprave Undabota, Saša Jurković, osnivač i predsjednik Udruge HR Centar, Nataša Novaković, direktorica za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala u HUPu, Nathalie Lerotic Pavlik, neovisna HR konzultantica i poslovna psihologinja te Mara Vitols Hrgetić, organizatorica Meeting G2.1 konferencije.

Konferenciju organizira portal Shhhefica u suradnji s udrugom Leadership Development Association, a detaljnije informacije o konferenciji i kotizacijama možete dobiti ovdje.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh