Design Thinking – Zimska radionica

5. prosinac – Upoznajte se s DT metodologijom i naučite kako adresirati kompleksne poslovne izazove

DESIGN-THINKING-web‘Design thinking’ treneri  školovani su od strane Stanfordskog Hasso Plattner Instituta i MIT-a i provest će vas kroz Design Thinking iskustvo. Naučit ćete prepoznati stvarnu korisničku potrebu, generirati veliki broj ideja te ih materijalizirati i testirati s potencijalnim korisnicima.

Svjedoci smo zahtjevnijih izazova i sve većih problema s kojima se susreće hrvatski turizam. Stoga će ovog puta tema izazova kojeg ćete rješavati biti vezana za unapređenje turističke ponude u Hrvatskoj, bilo da se radi o poboljšanju korisničkog iskustva u hotelima i ugostiteljskim objektima, obogaćivanju ponude gradova ili o produženju turističke sezone.

Za koga je ova radionica?

Za voditelje turističkih agencija, djelatnike turističkih zajednica, turističke vodiče i pratioce, hotelijere i sve ostale pružatelje smještaja, osobama koje se bave organizacijom turističkih manifestacija i događanja, svima onima koji svojim gostima žele ponuditi najbolju uslugu te svima onima koji žele naučiti više o Design Thinking metodologiji i stvoriti nova inovativna rješenja koja će pomoći hrvatskom turizmu.

Više o radionici i prijavama saznajte ovdje.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh