Dan otvorenih vrata Sunčanog Hvara

06. prosinca – u Forumu Zagreb će se održati Dan otvorenih vrata Sunčanog Hvara, jedne od vodećih hrvatskih hotelskih kuća koja traži nove zaposlenike

ForumZagreb-Dan-otvorenih-vrata-SHHSvake godine u razdoblju od studenog do travnja, Sunčani Hvar Hoteli organiziraju i održavaju Dane otvorenih vrata diljem cijele Hrvatske, te svim zainteresiranim kandidatima pružaju priliku da im se osobno predstave. Dane otvorenih vrata provode kroz suradnju sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.

Tako će u Zagrebu svoj Dan otvorenih vrata Sunčani Hvar Hoteli održati u kongresnom centru Forum Zagreb, 6. prosinca, s početkom u 9 sati. Pozivamo sve zainteresirane za posao u Sunčanom Hvaru da nam se pridruže sa svojim zamolbama za posao i životopisima.

Sunčani Hvar hoteli su dio CPI grupe, i vodeća su hotelska kuća na najsunčanijem otoku Mediterana, otoku Hvaru. Sa širokom turističkom ponudom ekskluzivnih i klasičnih hotela s najatraktivnijim lokacijama u samom srcu grada, Sunčani Hvar pruža nenadmašivu ponudu za goste iz cijelog svijeta. Vizija SHH promovira odgovoran turizam gdje vrijednost tradicije, lokalne kulture i okoliša igraju ključnu ulogu u dizajniranju hotela i njegovih usluga, s naglaskom na autentičnost i pružanje jedinstvenih iskustava za svakog gosta.

SHH je kompanija koja cijeni svoju organizacijsku kulturu i povrh svega ljude koji su dio nje. Potiču članove svoga tima da budu najbolji što mogu i da teže izvrsnosti. Naposljetku, korporativna kultura gaji uspjeh i nagrađuje ga na različite načine. Misija hotela Sunčani Hvar je uspješna prilagodba proizvoda i usluga vodećim svjetskim trendovima kako bi ispunili i nadmašili suvremena domaća i međunarodna očekivanja gosta, te postali nesporni transformacijski lider u hrvatskom hotelijerstvu.

Za više informacija o Danu otvorenih vrata Sunčanog Hvara i zaposlenju obratite se putem e-maila na posao@suncanihvar.com ili telefonski na 201 750 045 i 021 750 080.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh