Business Speed Dating

04. prosinca – dan je poslovnog umrežavanja na nešto drugačiji i inovativan način – Business Speed Dating u organizaciji Z&Z

ForumZagreb-BusinessSpeedDatingNa prvi tren čini vam se da ovaj event ima veze s društvenim, a ne poslovnim vezama? Ne, ne, Business Speed Dating novi je oblik networkinga, a dan za Business Speed Dating je 4. prosinca, u Kongresnom centru Forum Zagreb.

Zašto poslovno umrežavanje?
Na mnogim događajima u poslovnom svijetu uočeno je da se ljudi iz različitih branši nisu imali prilike međusobno upoznati i na taj način im promiču poslovne prilike. Na ovom događaju poduzetnici i svi željni poslovnih kontakata te poslovnih prilika ostvaruju mrežu novih poslovnih kontakata.

Kako je izveden sam događaj?
Svatko ima priliku u jednoj minuti predstaviti čime se točno bavi i koji problem rješava i tako pronaći svoje zajedničke interese s nekom drugom osobom ili osobama u kojima tražite svoje poslovne prilike ili suradnju.

Ovo specifično i neobično događanje organiziraju Željka i Zrinka iz Life by Z&Z, koje ujedno vode program i tu su da vam pomognu ako zastanete. Nakon upoznavanja i umrežavanja slijedi druženje uz bogate sponzore te poslastice iz RougeMarina, Trapana, Posavec i Kupilek vina.

Mjesta su organičena, a svoju ulaznicu možete nabaviti ovdje.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh