Business Speed Dating – poslovno umrežavanje

8. siječnja – u Kongresnom centru Forum u Zagrebu u 18 sati održat će se „Business Speed Dating“, događanje usmjereno na poslovno umrežavanje

Business-Speed-Dating--poslovno-umrezavanjeZagrebački poduzetnici i poduzetnice pronašli su malo drugačiji način upoznavanja i stvaranja poslovnih kontakata – Business Speed Dating. Ovakvo poslovno umrežavanje u svijetu postoji od kraja 90-ih, a nedavno se pojavilo i u Hrvatskoj. Inicijatorice su youtuberice iz Life by Z&Z, Zrinka Peharec i Željka Barišić.

Na mnogim događajima u poslovnom svijetu uočeno je da se ljudi iz različitih branši nemaju prilike međusobno upoznati i na taj način im promiču poslovne prilike. Na ovom događaju izbjegavaju se takve situacije, te tako poduzetnici i svi željni poslovnih kontakata te poslovnih prilika ostvaruju mrežu novih poslovnih kontakata. Da imate samo minutu predstaviti nekome ono čime se bavite i zainteresirati ga za poslovnu suradnju, biste li znali što reći?

Novi Business Speed Dating, održava se 8. siječnja s početkom u 18 sati u kongresnom centru Forum Zagreb. Okupljeni sudionici bit će podijeljeni u grupe. Svaka grupa od 6 do 8 članova sjedit će za jednim stolom i imat će zadani broj minuta da se međusobno predstave i razmijene kontakte. Metodom rotacije svi sudionici će se međusobno upoznati. Svatko ima priliku u jednoj minuti predstaviti čime se točno bavi i koji problem rješava i tako pronaći svoj match s nekom drugom osobom ili osobama u kojima tražite svoje poslovne prilike ili suradnju. Željka i Zrinka iz Life by Z&Z, koje ujedno vode program i tu su da vam pomognu ako zastanete. Nakon upoznavanja i umrežavanja slijedi i neformalno druženje.

Sudjelovanje je slobodno, mjesta su ograničena, a prijave se vrše putem e-maila na: zrinka@lifebyzz.com.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh