Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Sretan Uskrs, ugodne i slasne blagdane u društvu najmilijih svim prijateljima, partnerima te dosadašnjim i budućim klijentima želi FORUM Zagreb!

FZ-Uskrs2019-web-2Uskrs je blagdan koji donosi optimizam i veselje, simbol je rađanja novog života kao i proljeća. Tako slaveći Uskrs slavimo nadu i vjeru, slavimo buđenje prirode kao i novih životnih i poslovnih prilika.

Iza nas je bogati početak kongresne godine koji je obilježen brojnim konferencijama, seminarima, edukacijama, zanimljivim predavanjima, kongresima i sličnim događanjima. Uistinu užurban i živopisan prvi dio godine nanovo je obogatio naš kongresni centar novim poznanstvima i iskustvima.

Kako se bliži vrijeme još jednog velikog blagdana, tako se veselimo malo odmoriti u krugu svojih najmilijih uz svečanu blagdansku trpezu, šarene pisanice i veselo društvo. Naravno, za vas smo uvijek na raspolaganju za sve vaše upite i s veseljem očekujemo nastavak bogate poslovne sezone.

Sve najbolje za nadolazeće uskrsne blagdane, da ih provedete u miru, radosti i zajedništvu, Vama i Vašim obiteljia želi FORUM Zagreb!

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh