Prijave su krenule!

18. rujna – Trening za menadžere/rukovoditelje kod nas u Forumu – Saznajte kako unaprijediti svoje komunikacijske vještine

EDUCAMIX Napredne komunikacijske vještineUspješan menadžer nije onaj koji ima profesionalnu stručnost i razumijevanje “biznisa”. Uspješan menadžer je onaj koji iza sebe ima tim koji zajedno s njim postiže rezultate i niže uspjehe. Ono što je u sportu trener, to je u poslu menadžer. Njegova zadaća je da profesionalno razvija članove tima, ali i da ih potiče na poboljšanja i posebice jača najslabije strane. To ponekad uključuje otpore i negodovanje članova tima. Da bi mogao upravljati timom, voditelj mora znati jasno komunicirati i komunikacijom usmjeravati i motivirati svakog pojedinog člana tima. Naročito se to odnosi na najslabije članove tima, s kojima je komunikacija često najzahtjevnija. Budući da je tim onoliko kvalitetan koliko je jaka najslabija karika, svaki pomak u kvaliteti komunikacije bit će značajan za čitav tim.

Trening je namijenjen mendažerima/rukovoditeljima koji svakodnevno komuniciraju s članovima svog tima te svima koji žele unaprijedit svoje komunikacijske vještine kako u privatnom tako i u poslovnom okruženju.

Polaznici će naučiti sljedeće:

  • Kako kvalitenije komunicirati s članovima tima
  • Savjete (tips&tricks) za vještije korištenje riječi i sintagmi u vođenju ljudi
  • Kako spriječiti šumove u komunikaciji
  • Kako komunicirati u poslovno zahtjevnim situacijama
  • Tehnike razgovora s „teškim“ sugovornicima
  • Prepoznati vlastiti stil komunikacije te prednosti i moguće nedostatke istog
  • Kako se prilagoditi različitim stilovima komunikacije

Više informacija o seminaru i načinu prijave saznajte ovdje.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh