Pametna MICE nabava

27. ožujka – Radionica o pametnoj nabavi za poslovna događanja i evente, koju organizira Event klub, održava se u Forumu.

Pametna-MICE-nabavaEvent industrija je u stalnom porastu. Organizacija poslovnih događanja i evenata zahtijeva naručivanje velikog raspona specifičnih usluga. U hotelima koji sada mogu nositi kategoriju Meeting i Congress hotela, formirani su posebni odjeli MICE prodaje.

Koje su specifičnosti nabave pojedinih usluga i kako ugovoriti najpovoljniju cijenu usluge?

Seminar će obuhvatiti slanje jasnih upita dobavljačima s ciljem bržeg dobivanja ponude (točne cijene usluge i smanjivanje broja razmjenjenih mailova), specifičnosti rezervacije smještaja (vrste smještaja i sadržaji usluga, osnovni sadržaji ponude na koje treba obratiti pažnju: valjanost ponude, uvjeti otkaza i plaćanja i sl., najam dvorana i tehničke opreme, ugovaranje hrane i pića, ugovaranje prijevoza, ugovaranje izvođača dnevnih i večernjih programa, kako odabrati pravu agenciju i s njom surađivati? Zatim što rade DMC, PCO, putničke i marketinške agencije i mogući obračuni njihovih usluga te još malo i postocima, provizijama i popustima.

Detaljnije informacije o radionici možete vidjeti ovdje.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh