Novo u ponudi: Prijenosna video konferencija

FORUM Zagreb je svoju ponudu obogatio novim tehnološkim rješenjem za visokokvalitetne prijenosne video konferencije s Bluetooth tehnologijom!

forumzagreb-prijenosna-videokonferencijaU današnje vrijeme život je nezamisliv bez tehnologije koja je nezaobilazni dio naše svakodnevice kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. A tehnologija napreduje iz dana u dan. Tako i u industriji poslovnih događanja svaki dan niču nove tehnologije koje nam olakšavaju posao organizacije i realizacije poslovnih događanja. Konferencija, seminar, edukacija ili samo poslovni sastanak, nezamislivi su bez podrške kvalitetne suvremene tehnologije. Od onog najosnovnijeg, kao što je brza i dostupna internetska mreža, preko kvalitetnih projektora, sve do opreme za video konferenciju. Kongresni centar FORUM Zagreb svojim klijentima pruža sve to, a zajedno sa svojim partnerima od povjerenja svakodnevno prati trendove industrije i obogaćuje svoju ponudu.

Aver VC320 konferencijski uređaj
Bogatu ponudu audiovizualne opreme FORUM Zagreb je dopunio i novim rješenjem za visokokvalitetne prijenosne video konferencije s Bluetooth tehnologijom u suradnji s AVR tvrtkom, specijaliziranom za područje prezentacijske i multimedijalne Audio-Video opreme. Aver VC320 konferencijski uređaj je ‘sve-u-jedan’ rješenje za visokokvalitetne Full HD 1080p video konferencijske pozive. Konferencijska kamera, mikrofon i zvučnik integrirani su u kompaktan uređaj, izuzetno jednostavan za korištenje – dovoljno ga je priključiti putem USB konekcije u računalo! Ovaj visoko kvalitetni komplet za video konferenciju u HD rezoluciji sastoji se od širokokutne PTZ kamere (s vidnim poljem od čak 110 ° i objektivom s 5x zumom, čime će lako pokriti cijeli prostor bez izobličenja), zvučnika i mikrofona. Bez potrebe za instalacijom ikakvih programa, već samo USB priključkom, VC320 je spreman pružiti vrhunske visokokvalitetne konferencijske pozive u trenu, na gotovo bilo kojem računalu. Povezivanje s različitim pametnim telefonima, tabletima i drugim mobilnim uređajima, putem bežične veze omogućeno je putem NFC ili Bluetooth tehnologije.

Idealno rješenje za manje radne skupine
Inovativni dizajn uređaja VC320 koji je lagan i prenosiv, čini ga idealnim uređajem za komunikaciju. Izvrstan za sastanke u malim i srednjim dvoranama za sastanke, VC320 omogućuje skupinama od 2 do 8 sudionika realističnu video i audio kvalitetu video konferencije. Zahvaljujući punjivoj bateriji velikog kapaciteta, video konferencija više ne zahtijeva borbu s isprepletenim žicama! S napunjenom baterijom, VC320 možete koristiti 2 sata za video konferencijske pozive, odnosno 8 sati za audio konferencije, bez priključivanja na struju.

Više detalja i specifikacije Aver VC320 konferencijskog uređaja pronađite ovdje.

Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:
Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh