Novo u ponudi: Eventrify kongresna platforma

Pri organizaciji vašeg sljedećeg događanja u FORUMU Zagreb, iskoristite prednosti mobilne kongresne platforme tvrtke Eventrify.

FORUMZagreb-EventrifyRaznolika ponuda dodatnih usluga FORUMA Zagreb, obogaćena je još jednom modernom tehnološkom inovacijom. Prilikom organizacije sljedećeg poslovnog događanja ili konferencije, na raspolaganju vam stoji i tvrtka Eventrify, s rješenjima namijenjenim mobilnom upravljanju resursima i procesima na vašem događanju, poput registracije i komunikacije sa sudionicima, rezervacije smještaja, praćenja programa konferencije, interaktivnih igara i sl.

Ključni aspekt Eventrify platforme je u povezivanju organizatora, sponzora i sudionika u svrhu bolje interakcije i razmjene informacija, a dostupne i interaktivne usluge potiču interakciju sudionika sa sponzorima i organizatorima što rezultira većom razinom zadovoljstva sudionika.

Prednosti Eventrify kongresne platforme
Dostupnost – ova platforma omogućuje sudionicima pristup informacijama putem mobilne aplikacije umjesto papirnatih kongresnih materijala i rasporeda koji se tijekom kongresa često promijene. Sudionici tako mogu kreirati vlastiti raspored i dobiti od vas obavijesti o svim novostima i promjenama za vrijeme kongresa.
Kontrola – Eventrify omogućava da u svojoj ponudi imate razne vrste kotizacija s različitim pravima, primjerice da samo određena vrsta kotizacija ima pristup ručku i da svaki sudionik može iskoristiti akreditaciju za ručak jednom. Također, možete sudionicima omogućiti da se predbilježe za neko predavanje ili radionicu kako biste naknadno prilagodili kapacitet dvorane.
Mjerljivost – kongresna platforma Eventrify vam omogućava da u realnom vremenu pratite posjećenost po predavanjima, aktivnosti po sudioniku, mišljenja sudionika, interakcije s izlagačima i sl. Za više informacija o ovoj inovativnoj platformi posjetite www.eventrify.us.

Iskoristite sve prednosti Eventrify kongresne platforme i učinite svoje evente jednostavnijima i zanimljivijima u FORUMU Zagreb!

Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:
Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh