Motivacija zaposlenika i samomotivacija

Kako prepoznati što motivira zaposlenika te kako vođa tima utječe na radni učinak djelatnika možete saznati na treningu “Motivacija zaposlenika i samomotivacija”, koji će se održati 21. rujna u Forumu.

forum-trening-motivacijaTrening je namijenjen vlasnicima poduzeća, menadžerima svih razina, voditeljima projektnih timova i suradnicima koji će u dogledno vrijeme preuzeti rukovoditeljsku funkciju.

Polaznici će naučiti razumjeti kako vođa tima utječe na radni učinak djelatnika, moguće izvore motivacije, alate motiviranja djelatnika u svom timu, specifične alate motiviranja i kako ih koristiti, kako predvidjeti i otkloniti prepreke te kako prepoznati što motivira ljude oko nas.

Tijekom 8 školskih sati trajanja treninga, polaznici će imati predavanja, vježbe individualnog i grupnog rada, upitnike samoprocjene, primjenu i analizu rezultata uz odgovarajuću diskusiju, razmjenu znanja i iskustva.

Detaljnije o programu treninga možete saznati na službenoj stranici Educamix.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštičeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh