Mini MBA – Executive leadership

10. travnja – 29. svibnja – u Forumu Zagreb se održava specijalistički edukativni program Mini MBA – Executive leadership u organizaciji Mirakul edukacijskog centra

ForumZagreb-MirakulMini MBA – Executive leadership specijalistički je modularni program koji polaznicima pruža priliku da slobodno i otvoreno razmjenjuju poglede i iskustva s eminentnim liderima i predavačima iz regije, kao i kolegama iz različitih industrija. Održava se u organizaciji Mirakul edukacijskog centra u Kongresnom centru Forum Zagreb od 10. travnja do 29. svibnja 2019. godine.

Mini MBA – Executive leadership program će vas osposobiti za izgradnju i motiviranje učinkovitih timova, rješavanje strateških problema i potaknuti promjene prije svega vas samih, a potom i promjene u vašoj organizaciji. Ključni fokus programa je na osobnom razvoju i poboljšanju svijesti o osobnom stilu vođenja.

Cilj programa je osvijestiti i dodatno razviti osobni stil vođenja kako biste tehnikama utjecaja mogli izgraditi željenu organizacijsku klimu. Naučit ćete kritički analizirati, artikulirati strateški, promišljati holistički i voditi s povjerenjem jer izvršno vodstvo je sposobnost onih koji upravljaju i usmjeravaju svoje zaposlenike da utječu na njih i vode ih prema ostvarenju organizacijskog cilja.

Ključne prednosti i ishodi učenja na programu Mini MBA – Executive leadership:
Poboljšati temeljne vještine potrebne za holistički pristup poslovnim izazovima i donošenje boljih izvršnih odluka
Program pomaže sudionicima da ostvare svoj potencijal u vođenju kreiranjem konkurentne strategije i provedbom značajnih promjena u cilju postizanje izvanrednih rezultata
Važan ishod seminara je razviti veću svijest o svom stilu vođenja i načinu na koji ga drugi percipiraju

Pregled programa po modulima
Ovaj sveobuhvatni program je sastavljen od tri modula, a temelji se na razmjeni iskustava, studijama slučaja hrvatskih kompanija i samoprocjeni osobnih vještina vodstva.

1. BUILDING YOUR LEADERSHIP SKILLS – Izgradnja vaših liderskih vještina
Datum početka: 10. travnja 2019. ( 9-16h )Predavačica: doc.dr.sc. Jasminka Samardžija

2. DEVELOPING LEADERS IN OTHERS – HOW TO BUILD RELATIONSHIP WITH YOUR PEOPLE? – Razvijanje lidera u drugima – kako izgraditi vezu s vašim ljudima?
Datum početka: 7. svibnja 2019. ( 9-16h )Predavač: Branimir MuidžaPredavač: doc.dr.sc. Davor Perkov

3. EXECUTIVE LEADERSHIP DECISION MAKING AND STRATEGIC PLANNING – Izvršno odlučivanje i strateško planiranje
Datum početka: 29. svibnja 2019. ( 9-16h )Predavač: mr. sc. Zoran Uranjek, dipl.ing.Predavač: Alen Premužak MBA

Više o programu saznajte na stranicama Mirakula.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh