I mi idemo na odmooooooor!

Ljeto je ispred nas i vrijeme je za odmor i pripremu za sve ono što nas čeka. Tim Foruma Zagreb ide napuniti baterije kako bi vas dočekao spremno, kao i uvijek, uz osmjeh na licu.

i mi idemo na odmooor web

Kako smo imali vrlo zanimljivu prvu polovicu godine s mnoštvom različitih i zanimljivih događanja; prva polovica godine je proletjela brže od očekivanog.

Ljeto je ispred nas i vrijeme je za odmor i pripremu za sve ono što nas čeka. U najavi imamo mnogo događanja i tim Foruma Zagreb ide napuniti baterije kako bi vas dočekao spremno, kao i uvijek, uz osmjeh na licu.

Naš kolektivni godišnji kreće 29. srpnja i traje do 04. kolovoza, no to ne znači da tu nismo za vas! Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite rezervirati dvoranu, slobodno nam se javite putem kontakata navedenih na web stranici i rado ćemo vam izaći u susret i olakšati organizaciju vašeg događanja.

Također, nadamo se da ćete i vi iskoristi ove lijepe dane, odmoriti se i uživati u planinama, moru i suncu!

Želimo vam još puno uspješnih događanja i prekrasno ljeto!

Vaš Forum

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh