MBA predavanje: Životni ciklus jedne velike informatičke tvrtke

18. veljače – udruga MBA Croatia orgnizira još jedno predavanje u Forumu Zagreb pod nazivom “Životni ciklus jedne velike informatičke tvrtke” koje će održati Ante Mandić

ForumZagreb-MBA-Ante-MandicU organizaciji udruge MBA Croatia, za sve članove udruge te za sve goste i javnost, gospodin Ante Mandić, osnivač softverske tvrtke IN2 u kojoj i danas radi, održat će 18. veljače 2018. godine u Kongresnom Centru Forum Zagreb predavanje o svom poslovnom i životnom putu.

Gospodin Ante Mandić podijelit će s okupljenima sve što jednog poduzetnika čeka na tako velikom i dugom, ali uspješnom putu. Govorit će o tome kako i zašto je izabrao baš IT industriju i kako i zašto je vjerovao u budućnost i uspjeh iste te svoj put u toj industriji. Isto tako govorit će i o izazovima rasta jedne kompanije, kako i na koji način osigurati uspješan rast od svega nekoliko zaposlenika do jedne od najvećih hrvatskih IT tvrtki. I kao kruna svega, gospodin Mandić pojasnit će kako i zašto te kada se odlučiti na izlazak iz tvrtke, kome i kako je prodati. A opet, kako poslovni život ne završava prodajom tvrtke, moći ćemo čuti i kakav je „Life After Exit“. Naravno, kao i svako predavanje udruge MBA Croatia, publika ima prilike pitati i saznati i više.

Obavezna prijava dolaska na ovom linku.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh