Ljubav ide kroz želudac

Koliko je okus hrane povezan s uspješnosti vašeg događanja?

Web veljača - ljubav ide kroz želudacSvima je poznata ova izreka, a i nije daleko od istine. Čovjekovi okusni pupoljci su glavni ‘krivci’ smatramo li neku hranu ukusnom ili neukusnom. A kad je hrana povezana s određenom osobom, prostorom ili događajem, često može biti presudna karika za stvaranje naše simpatije ili ne simpatije prema nekome ili nečemu.

Tako je isto i s događanjima.

Hrana je danas sastavni dio događanja i ima veliku moć nad sudionicima. Često će sudionici zbog hrane ocijeniti neki događaj uspješnim ili neuspješnim. Možete imati najbolje organizirano događanje s odličnom temom, ali ako je hrana loša – svima će to biti glavna tema vašeg događanja

Iz tog razloga, Kongresni centar Forum brine za svaki detalj i brine da uspješnost nekog događanja poprati i prikladna i ukusna hrana. 

Prostrana, prozračna i moderno uređena blagovaonica kongresnog centra FORUM Zagreb prava je oaza za pauze u sklopu svakog poslovnog događanja: doručak, pauze za kavu, ručak ili večeru. Uz odličnu atmosferu za druženje i dovoljno prostora za blagovanje za sve sudionike tu je i bogata ponuda hrane i pića za sve potrebe.

Forum Zagreb se pobrinuo da imate priliku na svome događanju ponuditi hranu iz različitih europskih kuhinja, te uživati u poznatim hrvatskim tradicionalnim jelima. Osim toga, sudionici vašeg događanja mogu uživati i u zdravom izboru hrane i napitaka u obliku tzv. ‘svježih i zdravih’  pauza.

Ovu godinu smo započeli s uvođenjem nekih promjena u naš jelovnik tako da je u svaki izbor menu-a dodano još više različitih ukusnih jela, te osim toga, od ove godine možete probati i hranu njemačke kuhinje, te odabrati između više izbora ‘svježe i zdrave’ pauze.

Ne dopustite da vam događanje pokvari hrana, prepustite taj dio stručnjacima i neka vaše događanje ostane zapamćeno i po finom okusu na okusnim pupoljcima.

Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:
Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh