Konferencija Mame & klinci

11. svibnja – konferencija Mame & klinci ove će se godine održati u kongresnom centru Forum Zagreb, dan prije Međunarodnog majčinog dana, kao poklon svim mamama

ForumZagreb-konferencija-mame-klinci3. konferencija Mame&klinci održat će se dan prije Međunarodnog majčinog dana – 11. svibnja 2019. godine, od 9 do 18 sati, u kongresnom centru Forum Zagreb, pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović. Ova  konferencija za cilj ima podariti mamama znanja, informirati ih, usmjeriti i osnažiti kako bi bile sigurnije, zadovoljnije i sretnije.

Za sve mame konferencija je besplatna, samo se trebaju prijaviti i doći. Čekaju ih odlična predavanja, paneli i radionice, ali i radionice za klince, druženje s Ledo medom, fotografiranje u posebnom studiju iz bajke, promotivne prodaje knjiga, izložbeni dio, bogata tombola.

najistaknutiji je panel “Znanost i umjetnost odgoja” na kojem sudjeluju neke od autorica ovog “must have” priručnika, psihologinje Hana Hrpka, Mia Roje, Swea Jelić Tuščić, te psihoterapeutkinja i psihijatrica Marjeta Knez Turčinović, sve iz Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba. Na panelu će sudionice govoriti o konkretnom odgoju djece u ovom našem okruženju i našim uvjetima, sa svim problemima koje muče naše mame.

Kako je u Hrvatskoj sve veći problem loše prehrane i manjka kretanja uz sve više pretile djece, mnoštvo predavanja i radionica obrađuju teme zdrave prehrane iz mnogih kutova. Mame će savjetovati eminentni stručnjaci, nutricionisti i liječnici, a bit će predstavljen i projekt Živjeti zdravo kojeg vodi HZJZ.

Bit će tu i mnoge mame influenserice, blogerice, mame s uspješnim karijerama koje će svojim toplim, istinskim i proživljenim pričama potaknuti druge i pokazati im da je sve moguće. Organizator konferencije je udruga Mame i klinci, tata i ljubimci uz pomoć mnogih partnera koji ovu konferenciju čine posebnom. Detaljnije o konferenciji s rasporedom svih događanja i informacijama o radionicama za djecu na: www.mameiklinci.com.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh