Konferencija – Gospodarenje otpadom i zaštita okoliša

26. rujan – Pozivamo vas na izuzetno zanimljivu konferenciju na kojoj možete doznati sve “zelene” novosti kao i načine provedbe zakonskih odredbi.

KONFERENCIJA - Gospodarenje otpadom i zaštita okoliša dashoferOdrživo gospodarenje otpadom u fokusu je svih gospodarskih sektora – od industrije i energetika, pa do poljoprivrede, prometa i turizma. Radi potrebe uspostavljanja održivog kružnoga gospodarstva, napredne su tehnologije i načini gospodarenja otpadom u stalnome napretku. Stoga je ovaj sustav neminovno podložan češćim promjenama, a kao rezultat novih zahtjeva u veljači 2019. godine na snagu su stupile izmjene i dopune Zakona o održivom gospodarenju otpadom.

Znate li kolike su kazne za pravne osobe i odgovorne osobe zbog nepoštivanja zakonodavnih normi?

EU propisuje stroge propise o gospodarenju otpadom da bi se u što većoj mjeri zaštitio okoliš i zdravlje građana.

Gospodarenje otpadom obuhvaća cijeli niz aktivnosti od organizacije odvojenog prikupljanja otpada, obrade otpada do vođenja dokumentacije o otpadu, prijavu gospodarenja otpadom u Registar onečišćivanja okoliša.

Na konferenciji će biti riječi i o težnji poslovnih subjekata da zadovolje ekološke aspekte proizvodnje koje intenzivno rastu. Na tržištu je stoga sve veći broj tvrtki koje se odlučuju za uvođenje nekog od sustava upravljanja okolišem (ISO 14001, EMAS i sl.) kao i proizvoda i usluga označenih nekim od ekoloških oznaka.

Više detalja o konferenciji i načinu prijave saznajte ovdje.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh