Konferencija: Budućnost građevinskog sektora

17. lipnja – u organizaciji magazina Poslovni dnevnik u Formu se održava konferencija Budućnost građevinskog sektora

Poslovni-konferencijaPoslovni dnevnik organizira konferenciju Budućnost građevinskog sektora koja će se održati 17. lipnja 2019. godine u Kongresnom centru Forum Zagreb s početkom u 10 sati.

Cilj konferencije je potaknuti javnu raspravu na temu budućnosti građevinskog sektora, uspoređivati politike za oporavak građevinskog sektora zemalja Europske unije, raspravljati o mogućim najboljim opcijama odnosa javnog i privatnog partnerstva u budućnosti te promovirati sve uspješne mjere i poslovne inicijative koje se u tom sektoru već provode.

Teme koje će se obraditi u sklopu konferencije su provođenje digitalizacije u građevinskom sektoru, povlačenje sredstava iz EU fondova, nove tehnologije u gradnji, radna snaga u građevinskom sektoru, energetska obnova javnih zgrada i obiteljskih kuća, zelena gradnja…

Na konferenciji će se kroz dvije panel diskusije govoriti o nedostatku radne snage i cijeni rada budući da bi uskoro dodatni problem mogao postati kako zadržati, ali i motivirati radnu snagu koja u Hrvatskoj ima posao, ali traži nove izazove ili prostor za napredak izvan granica. Na drugoj panel diskusiji govorit će se o sustavu javne nabave i EU fondovima budući da ih tek manji dio hrvatskog gospodarskog sektora iskorištava.

Program konferencije pogledajte ovdje, a prijave za sudjelovanje se primaju ovdje.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh