Kako komunicirati s djecom novog doba?

9. i 10. ožujka – konferencija „Mliječni zub: Kako komunicirati s djecom novog doba“, na kojoj ćete saznati kako biti bolji roditelj i kako komunicirati s djecom novog doba, održava se u Forumu.

Mlijecni-zub-forumNa konferenciji „Mliječni zub: Kako komunicirati s djecom novog doba“ cijenjeni europski i domaći stručnjaci prenijet će vam najnovija saznanja iz pedagogije, psihologije i komunikologije o tome kako učinkovito komunicirati s djecom rane i predškolske dobi, te podržavajući njihov intelektualni i emotivni razvoj, postati uspješniji odgojitelji i roditelji.

Odnos s djetetom u prvim godinama života važan je temelj za njegov kasniji uspjeh u životu. Jesu li vaše odgojne vještine i kompetencije u skladu s potrebama djece suvremenog doba?

Odgajajući svoju djecu autentično i srcem, kao i koristeći najnovija saznanja i odgojne prakse koje vam predstavljamo, lakše ćete pronaći svoj put u odnosu s djecom.

Stručnim programom konferencije želimo podržati i osnažiti odgojitelje u odgojno-obrazovnoj ulozi, kako bi, razvijajući svoje vještine i kompetencije, adekvatno odgovorili na svakodnevne izazove u odgoju djece rane i predškolske dobi.

Naši ključni govornici su Jesper Juul (FamilyLab), Iben Sandahl (The Danish way) i Ranko Rajović (NTC).

Program možete pogledati ovdje, a sve o ulaznicama i prijavi na službenoj stranici Mliječni zub.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh