Edukacija – Stručnjak za web i influencing marketing

16. i 17. svibnja – u Forumu se održava edukacija Stručnjak za web i influencing marketing, koja će polaznicima omogućiti da zakorače i ostanu u novom dobu marketinga

ForumZagreb-edukacija-influencerMarketing i oglašavanje discipline su koje se konstantno mijenjaju i nadograđuju. Nakon što je svoj zamah doživio web marketing, počeo se razvijati i sve popularniji termin „influencera“. Digitalno doba donijelo je brojne prednosti i novosti koje su do prije svega 15-20 godina bile u sferi znanstvene fantastike. Facebook, Instagram, Youtube postali su sastavni dio života sviju nas, a blogeri, vlogeri, influenceri, internet ambasadori proizvoda/tvrtke… već dugo nisu samo neki klinci koji provode puno vremena online i često objavljuju slike i komentare. Danas su oni komunikacijski kanal koji preuzima primat nad tv reklamama.

Kako se snaći u novom svijetu online marketinga i influencinga, saznajte na edukaciji Stručnjak za web i influencing marketing, koja se održava u Forumu Zagreb 16. i 17. svibnja 2019., od 9:30 do 14:00 sati. Edukacija je namijenjena svim djelatnicima i voditeljima marketinga, odnosa s javnošću, prodaje, promocije, komunikacije I odnosa s kupcima i klijentima, direktorima malih i srednjih tvrtki, svima zainteresiranima.

Polaznici edukacije će dobiti najnovije informacije i saznanja o svijetu suvremenog marketinga i pr-a, saznati kako uspostaviti i održavati kvalitetan odnos i komunikaciju s kupcima/klijentima i potrošačima pomoću novih marketinških i pr-a kanala, naučiti kako profesionalno stvoriti i održavati Facebook, Instagram i Youtube kanale odnosa s javnostima, marketinga, promocije i prodaje, naučiti kako profesionalno stvoriti, razvijati i nadograđivati odnos s influencerima i blogerima i iz njega izvući maksimum te dobiti odgovore na pitanja od čak dva vrhunska predavača/stručnjaka, te razmijeniti iskustva s kolegama.

Predavanja će držati Petar Tanta, direktor i partner u CTA komunikacijama s iskustvom savjetovanja klijenata iz različitih sektora i Maša Zibar, mag. novinarstva, koja je radila na TotalnomFM, a kasnije i na Enter Zagreb radiju, kao news presenter, producent i asistent direktora. Sudjelovala je u pokretanju prve mreže YouTubera nazvane JoomBoos. 2017. i u potpunosti se posvetila svojim društvenim mrežama i YouTube kanalu Mashin’theBeauty.

Više informacija o edukaciji i načinu prijave saznajte ovdje.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh