Educamix radionica: Delegiranje

14. veljače – u organizaciji Educamixa održava se radionica na temu Delegiranje – jedna od ključnih kompetencija menadžera

EducamixUvjerenje pojedinca da sve može najbolje napraviti sam dovodi do njegove sve veće neučinkovitosti i do nezadovoljstva ostalih zaposlenika. Na taj način postaje zapreka u ostvarivanju zadanih ciljeva. Rješenje je u delegiranju zadataka. Delegiranje je odraz uzajamnog povjerenja menadžera i zaposlenika, ali i dobre procjene kako optimalno iskoristiti potencijal i kvalitete članova tima. Delegiranje vam omogućava da na najbolji način iskoristite svoje vrijeme i vještine, a pomaže drugim ljudima u timu da rastu i razvijaju se kako bi dostigli svoj puni potencijal.

Postanite produktivniji na poslu učeći vještine i tehnike učinkovitog delegiranja. Naučite kako delegirati zadatke i motivirati druge praktičnom jednodnevnom radionicom za menadžere: Delegiranje – jedna od ključnih kompetencija menadžera, koja će se održati u kongresnom centru Forum Zagreb, 14. veljače.

Trening je namijenjen direktorima srednjih i malih tvrtki, svim razinama managementa, voditeljima timova i managerima koji žele vještine delegiranja implementirati u timski rad.

Polaznici će na radionici Delegiranje – jedna od ključnih kompetencija menadžera naučiti kako delegiranjem profesionalno razvijati zaposlenike, kako jasno delegirati zadatke, kolika je važnost i koje su tehnike provjere razumijevanja, što je najvažniji korak u delegiranju, kako kreirati više vremena za strateške ciljeve te kako pravilno komunicirati očekivanja. Polaznici će dobiti niz alata i predložaka koji će im pomoći da nauče kako delegirati zadatke i koristiti učinkovito delegiranje kao ključni razvojni alat za motiviranje i razvijanje svojih ljudi.

Više informacija i link na prijave za radionicu pronađite ovdje.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh