Djeca su naš najvažniji posao

27. rujan – UNICEF vas poziva na konferenciju na kojoj će predstaviti rezultate istraživanja o utjecaju poslovnog sektora na dječja prava u Hrvatskoj

unicef konferencijaUNICEF vas poziva na konferenciju „Djeca su naš najvažniji posao” na kojoj će biti predstavljeni rezultati prvog nacionalnog istraživanja o utjecaju poslovnog sektora na dječja prava u Hrvatskoj te savjetodavno tijelo o dječjim pravima i društveno odgovornom poslovanju, koje će pod vodstvom UNICEF-a raditi na povećanju vidljivosti i ostvarivanju dječjih prava u poslovnoj zajednici.

Svakodnevno diljem svijeta poduzeća snažno utječu na djecu na niz izravnih i neizravnih načina. Djeca su korisnici proizvoda i usluga, ona su uzdržavani članovi obitelji zaposlenika poduzeća, članovi zajednica u kojima poduzeća djeluju, a i sama će jednoga dana biti zaposlenici i poslovni čelnici. Usprkos tome, većina poduzeća u Hrvatskoj tek treba spoznati na koje sve načine utječu na djecu i njihova prava te što taj utjecaj znači za poslovni sektor i održivi razvoj društva u cjelini.

Program konferencije obuhvaća sljedeće teme: zašto je važno da se poduzeća brinu o djeci i njihovim pravima; u kojoj su mjeri dječja prava prepoznata kao važan segment društveno odgovornog poslovanja u Hrvatskoj; koje je dionike nužno povezati i potaknuti da bi se ostvario veći angažman poslovnog sektora u korist djece. Na konferenciji će biti predstavljene i preporuke za poslovni sektor i ostale dionike za provođenje aktivnosti društveno odgovornog poslovanja usmjerenog na dječja prava, kao i konkretni koraci i aktivnosti koje poduzeća mogu poduzeti na radnom mjestu, na tržištu ili u zajednici kako bi unaprijedila živote djece.

Govornici na konferenciji istaknuti su predstavnici javnog i poslovnog sektora, a poseban je gost Ishmael Beah, UNICEF-ov ambasador dobre volje te međunarodno priznati autor knjiga A Long Way Gone, Memoirs of a Boy Soldier i Radiance of TomorrowA Novel. Ishmael je od trinaeste do šesnaeste godine života bio dječak vojnik u Sierra Leoneu, a danas kao motivacijski govornik sudjeluje na konferencijama diljem svijeta.

Svoje sudjelovanje na konferenciji potvrdite e-porukom na partnerstva@unicef.hr najkasnije do 20. rujna 2019. godine.

Sudjelovanje na konferenciji ne naplaćuje se, a broj mjesta je ograničen.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh