B2B Future: Are you ready for 2020?

26. ožujka – ne propustite savjetovanje B2B Future: Are you ready for 2020?, na kojem će eminentni stručnjaci iznijeti ključne činjenice i trendove koji će obilježiti poslovanje u 2020. godini.

Forum-Zagreb-B2BFutureNe propustite B2B Future: Are you ready for 2020?, savjetovanje koje će se u Forumu održati u utorak, 26. ožujka 2019. godine, s početkom u 11.00 sati. Na savjetovanju ćete od eminentnih stručnjaka moći saznati ključne činjenice i trendove koji će obilježiti poslovanje vaše tvrtke u 2020. godini.

Ovo savjetovanje predočit će kako tehnologiju, čak i u najkontroverznijim strukama, pretvoriti u najboljeg saveznika, otvarajući nove prostore razvoja kompanija te njihovih proizvoda i usluga, ali i ljudske kreativnosti. Upoznati s alatima pomoću kojih čak i sastavljanje financijskih izvještaja budućnosti zauzima dostojnu kraljevsku poziciju. Mjesto je to na kojem konsolidacija tržišta nije tek puka riječ, već način na koji, optimalnom alokacijom resursa i znanja, ostvarujemo najviše, hvatajući se hrabro ukoštac s nezaustavljivim trendovima. Mjesto na kojem postoje prostori za ostvarenje zadovoljstva vaših i naših klijenata i potrošača na novoj razini, no jednako tako i ostvarenje osobnog zadovoljstva zaposlenih, koji se od često “vrlo opterećenih pčela radilica” doista mogu pretvoriti u produktivne i u svim područjima kreativne osobe koje osobnim angažmanom izravno doprinose rezultatima tvrtke.

O ovim, ali i mnogim drugim temama govorit će:

o Eben Adams (VP, LegalSifter)
o Marko Porobija (managing partner, Porobija & Špoljarić)
o Rudolf Vido, (manager, Mazars Robotics Centre Slovakia)
o Kristijan Cinotti (CEO, Mazars Croatia)
o Andrija Garofulić (partner, Mazars Croatia)
o Luka Šmic (CPO, Upchain)
o Sonja Popović (CEO, SAP Hrvatska)

dok ćete vi na vrlo jednostavan način moći saznati jeste li doista spremni za 2020. godinu.

Prepoznavanje trendova i korištenje tehnologija, stalno unapređenje znanja poslovne zajednice i dijeljenje najboljih iskustava ideja su vodilja ovog događanja, na kojem će vodeći stručnjaci različitih poslovnih područja nastojati dati sve potrebne smjernice za uspješno poslovanje u 2020. godini, za unapređenje efikasnosti poslovanja i razine zadovoljstva svih ključnih dionika.

Prijaviti se možete putem e-maila na adresu prijave@b2bfuture.com.hr u što skorijem roku, osobito zbog ograničenog broja sudionika, zaključno s 20.3.2019. godine. Za dodatne informacije i sva pitanja obratite se na broj telefona 042 373 128.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh