5. Kongres veterinara male prakse

29. i 30. ožujka – u kongresnom centru Forum Zagreb održat će se 5. Kongres veterinara male prakse Hrvatske u organizaciji Odjela veterinara male prakse (OVMPH)

5-Hrvatski-kongres-veterinara-male-prakseOdjel veterinara male prakse (OVMPH) već niz godina sudjeluje i organizira edukacije za veterinare koji rade u ‘maloj praksi’ u Hrvatskoj i regiji. Cilj im je ponuditi vrhunske međunarodne predavače, predstaviti izlagače i partnere koji prate veterinarsku struku i omogućiti druženje kolega u ugodnom okruženju.

Ove godine 29. i 30. ožujka u Kongresnom centru Forum u Zagrebu organiziran je peti po redu Kongres veterinara male prakse, koji pokazuje koliko je kontinuirana edukacija veterinara ključna za napredak i promociju veterinarske struke u društvu. Neizostavan dio ovog događaja je izložba, koja je ujedno i najveća organizirana izložba tvrtki i partnera koji prate veterinarsku struku u Hrvatskoj. Njihova podrška ujedno osigurava mogućnost pružanja ovakve visokokvalitetne edukacije.

Ove će godine predavanja pokriti teme iz hitnih stanja koja će održati Luis H. Tello, egzotičnih životinja – Claudia i Manfred Hochleithner te kirurgije mekih česti – Beatriz C. Vivanco.

Veterinarski tehničari sve su prepoznatiji dio veterinarskih timova i njihova edukacija od izuzetne je važnosti za napredak struke. Već treću godinu za redom organizirana je i posebna sekcija upravo za njih, tijekom pretkongresnog dana, u prostorima Kongresnog centra Forum.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh